جستجو
Close this search box.

راهنمای خرید فرش ماشینی

راهنمای خرید فرش ماشینی
در زمان خرید فرش ماشینی، مانند هر فرش دیگری، باید به دو عامل شانه و تراکم توجه کرد.
فرش‌های ماشینی با توجه به قیمت مناسب و کیفیت مطلوبشان جای خود را در بین افراد پیدا کرده اند و در سال‌های اخیر جایگزین مناسبی برای فرش‌های دستباف شده اند که انتخاب و خرید را با مشکل مواجه کرده است.
 
خرید و انتخاب فرش ماشینی خوب و مناسب نیازمند توجه به نکات و فاکتور‌هایی است که باید حتما مدنظر قرار داده شود. برای مثال در بازار، پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین فرش ماشینی، فرشی است که با رنگ اکریلیک تهیه شده باشد.
 
راهنمای خرید فرش ماشینی
 
در این نوع فرش، از الیافی به کار رفته که بسیار شبیه پشم هستند و به همین جهت این نوع فرش نرمی خاصی دارد، همچنین، فرش اکریلیک، از دوام و ماندگاری بالایی برخوردار است.
فرش اکریلیک، بر اثر رطوبت یا شستن یا آفتاب خوردن چندان تغییری نمی‌کند و به اصطلاح آب نمی‌رود. اما در انواع دیگر فرش ماشینی که با الیاف مخلوط اکریلیک و پلی پروپلین یا صد در صد پلی پروپیلن بافته شده اند، این نکته دیده نمی‌شود.

به عبارت دیگر، فرش‌هایی که در آنها اکریلیک و پلی پروپیلن و یا صد در صد پلی پروپیلن به کار رفته شده باشد، ماندگاری پایین‌تر داشته و مقاومت کمتری در برابر آب و آفتاب از خود نشان می‌دهند.

یکی از دیگر از معایب فرش‌های غیر اکرولیک خالص، این است که قابلیت جذب آلودگی دارند.

– در زمان خرید فرش ماشینی، مانند هر فرش دیگری، باید به دو عامل شانه و تراکم نیز توجه داشته باشیم.

– به تعداد گره‌های رنگ موجود در هر متر عرض فرش شانه گفته می‌شود.

– هر فرش دارای دو تراکم عرضی و طولی است؛ بنابراین وقتی فروشنده می‌گوید این فرش ۱۰۰۰ شانه است، منظورش این است که در هر متر از عرض فرش، ۱۰۰۰ گره رنگ به کار رفته است.

فاکتور‌هایی که در زمان خرید و انتخاب فرش ماشینی خوب باید مورد توجه قرار دهید:
– برای انتخاب بهترین فرش ماشینی، باید شیوه استفاده از اتاق و نوع کاربرد آن‌را در نظر داشته‌ باشید.

– در زمان خرید فرش ماشینی باید به سبک زندگی‌تان توجه داشته‌باشید، اگر کودکی دارید و یا از حیوانات خانگی نگهداری می‌کنید و یا اینکه اعضای خانواده‌تان ورزشکار هستند، بهتر است از طرح‌ها و نقش‌هایی استفاده کنید که شلوغ و تیره هستند و کثیفی را نمایان نمی‌کنند.

– توجه کنید فرش‌های تک رنگ تیره، مانند آبی نفتی، مشکی یا قهوه‌ای مایل به شکلاتی به سادگی لکه‌های روشن و یا دوده‌ها را نمایان می‌کنند و فرش‌هایی که دارای رنگ‌های بسیار روشن هستند، مانند سفید و یا کرم گرد وغبار و جای پا را نشان می‌دهند.

– اگر فرشی را برای محوطه بیرونی خانه می‌خواهید، بهتر است محیط خارج خانه و میزان آلودگی را در نظر بگیرید تا فرش جلوی در کثیف نمایان نشود.

– محیط داخلی خانه را هم بررسی کنید تا ببینید که بیشتر چه نوع کثیفی شامل آن می‌شود و سپس رنگ فرش را انتخاب کنید.

– اگر فضای کوچکی در خانه دارید و می‌خواهید بزرگ‌تر نمایان شود، بهتر است از فرش‌های ماشینی که دارای رنگ‌های روشن هستند، استفاده کنید.

– توجه کنید که فرش‌های ماشینی که دارای چند رنگ مختلف هستند و یا طرح‌هایی تو در تو دارند، ذرات کوچک، غبار و خاک را کمتر از دیگر فرش‌ها نشان می‌دهند.

– فرش‌های اکریلیک اغلب دارای پرز دهی در چند هفته ابتدایی خرید هستند، اما ادامه پرزدهی پس از این مدت نشانه‌ای بر نامرغوب بودن فرش است.

– در هنگام خرید فرش‌های پلی استری دقت کنید که فرش را پس از مشاهده در رگال فرش فروشی حتما قبل از خرید یک بار هم بر روی زمین پهن کنید و نقش و رنگ آن‌را چک کنید، چون فرش‌های پلی استر به دلیل درخشندگی نخ آن دارای شید‌های رنگی متفاوت از زوایای دید مختلف است؛ بنابراین لازم است آنرا در زیر نور مناسب و مشابه منزل نیز تماشا کنید.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

0 0 رای‌ها
امتیاز شما
0 دیدگاه
بازخوردهای (Feedback) اینلاین
مشاهده همه دیدگاه‌ها
 
محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.