راهاندازی شهرک صنایع دستی، فرش ماشینی و گردشگری در شهرستان آران و بیدگل
فرماندار شهرستان آران و بیدگل: راهاندازی شهرک صنایع دستی، فرش ماشینی و گردشگری در این شهرستان میتواند ضمن تقویت اشتغالزایی و کارآفرینی در معرفی هر چه بیشتر این شهرستان مفید باشد
فرماندار شهرستان آران و بیدگل در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این شهرستان بر ضرورت راهاندازی شهرک صنایع دستی، فرش ماشینی و گردشگری تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری آران و بیدگل دکتر اسماعیل بایبوردی فرماندار شهرستان آران و بیدگل در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این شهرستان بر ضرورت راهاندازی شهرک صنایع دستی، فرش ماشینی و گردشگری تاکید کرد.
وی با بیان اینکه شهرستان آران و بیدگل علاوه بر تولید محور و اقتصاد پایه بودن، یک شهرستان گردش محور نیز محسوب میشود، گفت: احداث این شهرک میتواند ضمن تقویت اشتغالزایی و کارآفرینی در معرفی هر چه بیشتر این شهرستان به ایرانیان و مردم دنیا مفید و موثر باشد.
فرماندار شهرستان آران و به واقع شدن ۴۲ درصد دریاچه نمک در این شهرستان و لقب عنوان پایتخت و قطب اول تولید فرش ماشینی بودن شهرستان آران و بیدگل، از هنرمندان صنایع دستی خواست با همکاری اداره میراث فرهنگی و شهرداریهای آران و بیدگل، سفیدشهر، نوشآباد و ابوزیدآباد، نمادها و المانهایی از فرش ماشینی، نمک و ماسه را طراحی و به عنوان نمادهای شهری در خیابانها و میادین اصلی شهرها نصب کنند.
وی در ادامه برخورداری شهرستان آران و بیدگل از ۵۰۰ اثر تاریخی، طبیعی و معنوی شناسایی شده مثل ۱۴۰ اثر ثبت ملی، چهار باب هتل، ۲۷ خانه مسافر، ۶ واحد بومگردی و سه اقامتگاه سنتی را از ظرفیتها و پتانسیلهای مهم گردشگری در این شهرستان عنوان کرد.
دکتر بایبوردی به نقش بیبدیل صنایع دستی شهرستان آران و بیدگل در توسعه اقتصادی و افزایش فرصتهای شغلی در این شهرستان اشاره و خواستار مشارکت هرچه بیشتر هنرمندان صنایع دستی این شهرستان در عرصه های کارآفرینی، اشتغالزایی و کسب و کارهای اینترنتی شد.
وی با تاکید بر اینکه شهرستان آران و بیدگل نیاز به ایجاد مراکز دانشبنیان در حوزه های صنایع دستی و گردشگری دارد، افزود: استارتآپ گردشگری با عنوان استارتآپ گردشگری از کوهستان تا کویر از ساعت ۹ صبح ۱۶ بهمنماه سالجاری در فرمانداری این شهرستان برگزار میشود.
فرماندار شهرستان آران و بیدگل تصریح کرد: استارتآپ گردشگری با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و شناسایی کسب و کارهای نوین مرتبط با گردشگری و عملیاتی کردن رونق تولید در شهرستان میتواند درآمد و اشتغال پایدار را تامین کند.